Stoppen met vlees

Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees

Paperback NL 2021 9789493191457
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees

Verontrustende berichten over de productie en consumptie van vlees zijn aan de orde van de dag. En na het paardenvleesschandaal in 2013 en de 20.000 varkens die gruwelijk verbrandden in een megastal in Gelderland, zetten steeds meer Nederlanders hun vraagtekens bij het product vlees. Toch blijven we het massaal eten; waarom doen we dat? Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn. Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees.

‘Vlees eten is het nieuwe roken.’ Guido Weijers, cabaretier

‘Dit boek toont op overtuigende wijze aan dat ‘‘het vlees van de toekomst’’ plantaardig zal zijn.’ Jaap Korteweg,
De Vegetarische Slager

‘Ik ben al 35 jaar vegetariër maar was ik het niet, dan zou dit boek me over de streep trekken.’ Henny Huisman

‘Kun je in deze tijd nog vlees eten?’ Zo eerlijk mogelijk probeert Robert Bridgeman een antwoord te vinden.’ Yvonne Kroonenberg

Rober Bridgeman was zeven jaar vegetariër toen hij in 2015 besloot een onderzoek te starten naar de effecten van de vleesconsumptie in Nederland om voor eens en voor altijd helder te krijgen wat er nu precies gebeurt. Robert is
schrijver, documentairemaker, spreker, coach, echtgenoot en vader van drie.

Specificaties

ISBN13:9789493191457
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:London Books
Verschijningsdatum:30-3-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Stoppen met vlees